De praktijk is opgericht in 2019 door Lotte Ydiers, kinesitherapeut en erkend manueel therapeut. Naast kinesitherapie en manuele therapie wordt er ook dieetkunde aangeboden. Deze disciplines kunnen gecombineerd of los van elkaar geraadpleegd worden. Alle kinesitherapeuten zijn geconventioneerd, zodat u een maximale terugbetaling van uw ziekenfonds krijgt.

Wij willen kwalitatieve zorg bieden. We vinden het dan ook belangrijk om tijd te nemen voor u en om uw zorgvraag vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Deze holistische visie draagt bij tot een beter herstel. Voor de eerste afspraak wordt een uur ingepland, zodat er voldoende tijd is voor een gesprek en een uitgebreid onderzoek. De daaropvolgende afspraken bestaan uit 30 minuten persoonlijke behandeling, met zowel manuele therapie (hands-on therapie) als oefentherapie (hands-off therapie) onder begeleiding.

Een succesvolle begeleiding is gebaseerd op wederzijds vertrouwen, wat het mogelijk maakt om u, onder professionele begeleiding, op een actieve en zelfstandige manier te laten meewerken aan uw herstel. We hechten veel belang aan educatie. Kennis van het menselijke functioneren en de mogelijke problemen, helpt immers om het inzicht te vergroten, en dat komt het herstel alleen maar ten goede.

Wij vertrekken voor onze behandelingen vanuit therapieën met een wetenschappelijk gefundeerde basis (evidence based medicine). Ons jong en enthousiast team blijft zich dan ook regelmatig bijscholen, om u de beste zorg op maat te kunnen geven.

Samen streven we ernaar om het vooropgestelde doel te bereiken!